Onze Diensten

Aankoop

Kapitaal kompas makelaars helpt u enthousiast en daadkrachtig om uw met heldere begeleiding en communicatie op de beste manier u huis te verkopen. Dat doen we aan de hand van een doordacht verkoopplan dat wij speciaal afstemmen en om uw huis op zijn allerbest te presentere . Bovendien houden wij de ontwikkelingen in de lokale en regionale huizenmarkt altijd nauwkeurig bij, zodat wij u deskundig kunnen adviseren over de juiste verkoopprijs voor uw woning. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag een gratis waardebepaling aan. Wij komen met plezier bij u langs.

Verkoop

Bij Kapitaal Kompas Makelaars behartigt alleen uw belang. Een goed gevoel bij de bezichtiging van een woning is essentieel je gaat hier immers meerdere jaren wonen. Een scherpe onderhandeling met de verkopende partij. Is een bouwtechnische keuring noodzakelijk, met mijn ervaring kan ik daar direct antwoord opgeven. Ook bepaal ik met u de waarde van de woning op basis van recent vergelijkbare verkochte woningen in de directe omgeving. En wat is op dit moment een reëel bod voor de woning.

Verhuur

Bij Kapitaal kompas makelaars bent u aan het juiste adres voor het verhuren van uw woning. Wij weten uw woning bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen nadat wij met u de juiste huurprijs hebben bepaald, Veel mensen, jong en oud, maken de keuze om (tijdelijk) te huren. Vergeet daarnaast het grote aantal expats in Nederland niet – ook zij zoeken een huis om te wonen hetzij tijdelijk of langdurig. Een goede huurder, die onder andere op tijd de huur betaalt, is belangrijk. Belangrijk voor u dat wij u ontzorgen en de huurder monitoren tijdens de huurperiode, of dit nu voor een lange of een korte periode is.

Taxaties

Taxatie van een pand is een essentieel onderdeel van ieder aan- of verkoopproces. Alle partijen weten immers precies waar ze mee te maken hebben. Onze taxaties worden uitgevoerd door een beëdigd taxateur, die uw onroerende zaak op deskundige en objectieve wijze opneemt en rapporteert in een gevalideerd taxatierapport. Dat onafhankelijke rapport kan een grote rol spelen in bijvoorbeeld: - het verkrijgen van een hypotheek - onderhandse verkoop - in verband met nalatenschappen - fiscale doeleinden - de Nationale Hypotheek Garantie Onze Taxateurs zijn aangesloten bij het validatie-instituut NWWI (voor woning taxaties) en NRVT (voor Zakelijk verhuurd vastgoed ).

Translate »